Adam Schjølberg

Om arrangementet

Adam Setter Skapet På Plass

« Med skyhøye hæler plantet stødig i scenegulvet tar Adam for seg stoltheten ved å være førti, femi og mann!»

Et show om å våge å bety noe for noen og være stolt av den man er!

"Som homo føler jeg at jeg står forvirret midt mellom klassisk 40-års krise som mann, men med en kvinnes mentalitet til å takle den. Der den ene siden av meg har løpetights som hverdagsantrekk og startet med yoga for å finne meg selv. Mens den mandige delen kjenner på trangen til å gjennomføre Birken, være singel og sniffe kokain på utesteder med 25-åringer. Og siden testosteronnivået hos menn visstnok synker årlig etter fylte førti, er jeg oppriktig bekymret for at jeg nå skal bli mer homo for hvert år som går. Det er utrolig slitsomt å skulle våkne opp hver dag med trang til å synge musikallåter, når lyden som kommer ut høres mer ut som noe fra siste albumet til Mayhem. Bare fordi jeg prøver å reise meg opp av senga."
 

«Uredd, intelligent og full av potensial»
NRK

Regi: Terje Sporsem 

Varighet: ca 1t.20min 

Dørene åpner kl 19.00 - Åpen bar/kafé

Aldersgrense 18 år