Billettinfo

Billettkiosken er vanligvis betjent fra kl 16.15 - 21.00 på hverdager og 13.00-21.00 på helgedager. Det kan forekomme avvik så ta kontakt på tlf 74600827 ved spørsmål eller spesielle behov. Det står også en billettautomat i foajeen som er enkel å bruke. Automaten har en touch screen. Berør skjermen for å komme inn i menyen.

Billettbestilling til større grupper gjøres på tlf 74600827.

Når det er gjort en bestilling, så er det en hentefrist på billettene, som er senest 3 dager etter at bestillingen er gjort. Dette gjelder billetter til kulturarrangement. Ved større gruppebestillinger kan dato avtales. For bestilte kinobilletter så må de hentes senest en halv time før forestilling. 

Dampsaga Kulturhus administrerer også utleie av sal/scene til Samfunnshuset og billettsalg til alle arrangement her foregår også via dampsaga.no inntil nytt kulturhus er i drift. 


BILLETTAUTOMAT

Berør skjermen for å komme inn i menyen. Etter at man er inne trykker man "fortsett" og følg instruksen. Her kan du kjøpe billetter direkte til alle forestillingene på huset. Bestillte billetter kan også hentes her ved å taste inn ditt referansenummer. 

Vær oppmerksom på at om det er flere som har bestilt feks. 5 billetter og du skal hente kun 2 stk så slettes resten av den reservasjonen, så alle må hentes samtidig. 

På automaten er det kun betaling med kort.