Dana Fuchs

Om arrangementet

DANA FUCHS - En superstjerne innen bluesrock til Steinkjer!

Konserten er flyttet til ny scene og spilles på Kubbscenen Samfunnshuset. Nye billetter er sendt ut til alle som har kjøpt på web. Har du kjøpt i billettskranken på Dampsaga, ta kontakt på kultur@dampsaga.no for nye billetter. (Gamle billetter gjelder også ved inngang) I Klubbscenen er det fri plassering og det er egen bar i loaklet.


Amerikanske Dana Fuchs er en av de absolutt mest ettertraktede bluesrockstjernene i verden i dag. Hun er et fenomen av en sanger som med sin hypnotiske stemme og tilstedeværelse, har fått kritikere til å sammenligne henne med både Janis Joplin og Mick Jagger. Dana Fuchs er rock, soul, gospel og blues i en herlig mix, og avleveres med rå innlevelse og energi som har fanget et stort publikum over hele verden. Hun kan være både dyptfølende, sårbar og mild på scenen, samtidig som hun kan være kraftig og intens. Hennes plater får fantastiske kritikker og hun har vært helt opp på topp 10 på verdens viktigste salgsliste - Billboard i USA . I tillegg til en imponerende musikkarriere er hun også en mye brukt skuespiller, med kultfilmen ‘Across the Universe’, som ble nominert til Best Picture på Golden Globe Awards som den kanskje mest kjente.

Det er en av bluesrockens stjerner for tiden som gjester Steinkjer den 6. oktober, så dette er en konsert du ikke vil gå glipp av! Forbered deg på både å bli rørt og revet med av Danas vokal, som toner krystallklart frem i lydbildet, når hun går på scenen med den fabelaktige gitaristen JON DIAMOND ved sin side, samt bassist KEVIN MACKALL  

Video:

https://youtu.be/ennD6SCaFuE