Kveli Rånes Bremseth - Artighet varer lengst - FÅ BILLETTER!

Om arrangementet

Ekstraforestilling fra Kveli Rånes Bremseth - Artighet varer lengst

FÅ BILLETTER!
Ekstraforestilling fra Kveli Rånes Bremseth.

Deres nye show - Artighet varer lengst - ble en stor suksess, med fulle saler i flere kulturhus. De har derfor bestemt seg for at flere bør få anledning til å oppleve deres nye show, så nå er det satt opp ekstraforestilling, 31. januar 2023. 

Humorgruppa Kveli Rånes Bremseth kan i 2022 feire at det har gått ti år siden de hadde premiere på sitt første show.

Siden den gang har de produsert og framført fem humormusikalske show som de har reist rundt med i store deler av landet. Nå er de igjen på veien, denne gang med den etterlengtede jubileumsforestillingen «Artighet varer lengst».

Selv om både Lein og Brein ligger litt utenfor allfarvei, så har vindmøllediskusjonen nådd bygdene, det samme har falske nyheter, lokalmatproduksjon og turistsatsing. Som plakatbildet antyder ligger det an til enda mer nabokrangel, vanvittige investeringer, nye og gamle humorfigurer og spesialskrevet musikk med trøkk i. Litt nostalgi blir det også plass til gjennom melodier og bilder.

Kveli Rånes Bremseth sitt humorunivers er kjent og kjært for mange både gjennom sine sceneshow, men også gjennom strømmekanaler og deres samarbeid med Trønder-TV. I jubileumsåret trykker de på alle knapper for å nå ut til et enda større publikum.

Har du ikke opplevd dem i levende live? Nå får du en sjanse til!

Forestillingen varer ca 90 minutter, uten pause.