The Show Must Go ON - 10 år

" THE SHOW MUST GO ON X " OPPLEV DEN ALLER SISTE QUEEN-HYLLESTEN MED ÅGE STEN NILSEN DAMPSAGA SØNDAG 26.NOVEMBER

Etter 10 år med spektakulære show til hyllest av den britiske super-gruppen ”Queen” vil nå Norges beste rockeentertainer sette endelig punktum med en helaftens jubileumsforestilling som skal presenteres Siden starten har ulike versjoner av "The Show Must Go On" blitt sett av mer enn 400.000 mennesker rundt i Norge. Nå starter avskjedsturnèen. Turnèen starter andre helg i Oktober, og Lillestrøm Kultursenter er av de første steder som får besøk av forestillingen – Fredag 13 oktober !

Åge har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Det loves et minnerikt show ut fra den musikalske skattekisten til Queen og Freddie Mercury.  Det blir gjenhør med mange av de store klassikerne vi har hørt før. Men halvparten av showet består av ”nye”  låter som aldri før er fremført på scenen av Åge & co.  Herunder biter fra gruppens aller første utgivelser samt rørende versjoner av låter fra gruppens siste album, "Made in Heaven", som først ble utgitt etter Freddie Mercurys død.

 

Denne gangen vil Nordens beste Queen-tolker også invitere til en akustisk intimkonsert  i forkant av selve showet.  Ved kjøp av en egen ”Meet and Greet-billett kan man ta del i denne once-in-a-lifetime opplevelsen.

_
_
_