Samfunnshuset

Samfunnshuset Steinkjer er totalrenovert og hadde offisiell åpning 27. august 2021. Dampsaga Kulturhus administrerer utleie av sal/scener på det nye huset og all billettsalg foregår via Dampsaga.no.

Samfunnshuset huser også Kulturskolen, Ungdomstjenesten (Panzer) og Aktivitetssentret. Mer informasjon og kontaktinfo til avdelingene:

Steinkjer Kommunale Kulturskole - Facebook side: https://bit.ly/2UlsPNK
Ungdomstjenesten / Huze Ungdomssenter - Facebook side: https://bit.ly/3iKeKm9
Aktivitetssenteret. Kontaktperson Rita Andreassen

Våre saler

Festsalen 

Festsalen er et stort lokale som kan brukes til både selskap, konsert/forestilling, møter, øvinger og kurs/konferansevirksomhet. Lokalet har en liten scene som kan brukes til foredrag/underholdning/konserter. Det er mulighet for ulike typer bord -og stoloppsett og møblering. Lokalet har en flott beliggenhet i 2. etasje på samfunnshuset med store vindusflater ut mot Steinkjer Torg.

Lokalet har tilstøtende kjøkken med fasiliteter for anretning/servering, samt bar i entré utenfor lokalet som kan brukes til egen drift. Ved salg av alkohol må leietager ha egen mobil skjenkebevilling. Det er også mulig å bestille bevertning via huset.

Backstage/oppholdsrom på 19 m2 som bl.a inneholder utstyrskap og sminkespeil med inngang til scene

Størrelse: 214 m2
Scene: 34 m2
Antall sitteplasser: 120 – 230

 

Klubbscenen

Klubbscenen er restaurerrt i sin opprinnelige flotte drakt og et flott lokale for konserter, forestillinger, øvinger og møter. Det er mulighet for både stoloppsett og bordoppsett og lokalet har en flott bar med tilhørende minikjøkken som kan brukes til salg på egne arrangementer. Stort sceneområdet på 165 m2 med gode muligheter for  sceneelementer, lagring av utstyr etc

Ved salg av alkohol må leietager ha egen mobil skjenkebevilling. Det er også mulig å bestille bevertning via huset.

Størrelse: 327 m2
Scene: 165 m2
Antall sitteplasser: 130 – 220 

 

Lillesalen

Lyst og flott møtelokale i 2 etasje med stor vindusflate ut mot Steinkjer Torg. Perfekt for mindre møter og øvinger. Lokalet har Teams oppsett og AV utstyr

Størrelse: 68 m2
Antall sitteplasser: 24-66